Célunk, hogy a legtöbbet hozzuk ki fürdőszobájából!

A fürdőszoba teljes körű felújítása összetett tevékenység, amely megköveteli a szakértelmet és a különböző munkafázisok alapos ismeretét. A cél, hogy rövid idő alatt olyan végeredmény szülessen, amellyel a megrendelő maradéktalanul elégedett lesz. Cégünk teljes körű felújítást vállal, amely a tervezéstől a bontáson, a különféle szakmunkák precíz elvégzésén át a takarításig és a sitt leszállításáig minden munkafázist felölel.

Fürdőszoba felújítás Budapesten és környékén

A fürdőszoba átalakítás első lépése minden esetben a megrendelői igények alapos felmérése majd a felújítási ötletek és inspirációk összegyűjtése. Ezt követi az előzetes vázlattervek elkészítése. Amennyiben szükséges, egyeztetünk a lakberendezési stílusokról, burkolatokról és szaniterekről a funkciók és a design összehangolásával.

A fürdőszoba és WC felújítás során – legyen szó akár családi házról, társasházi- vagy panellakásról – festés, burkolás, vízvezeték szerelés és villanyszerelés is elengedhetetlen, emellett kőművesmunkára is szükség lehet. A cél minden esteben az, hogy megbízónk egy teljesen átalakított, stílusos és funkcióját maximálisan betöltő fürdőszobát kapjon, a határidőt, a minőségi alapanyagok iránti igényt és az igényes munkát szem előtt tartva.

A fürdőszoba felújítási árak a felhasznált anyagok és a megbízó egyedi igényeinek függvényében változnak mind az anyagköltség, mind a munkadíj tekintetében. Ennek érdekében részletes árkalkulációt készítünk, hiszen ezen a téren is törekszünk arra, hogy a teljes körű felújítás minden tekintetben megfeleljen ügyfelünk elvárásainak.