Felújított konyhája új szintre emeli otthonát!

Egyre több időt töltünk a konyhában, hiszen nemcsak sokak számára hobbi vagy szenvedély a konyhaművészet, de ez a helyiség gyakran a családi együttlét, a közös főzés terepe is. Egy teljes körű konyha felújítás éppen ezért olyan komplex feladat, amely nemcsak szakértelmet igényel, de a megbízó igényeinek, szokásainak, elvárásainak pontos ismeretét is.
A precizitás, a határidők betartása és a legkorszerűbb trendek és technológiák ismerete teszi lehetővé, hogy még a gépészetileg leginkább összetett, a megrendelő igényeire szabott konyhák teljes körű felújítása is az egyeztetett ütemben, a lehető legrövidebb idő alatt menjen végbe. Cégünk teljes körű felújítást vállal, amely a tervezéstől a bontáson, a különféle szakmunkák precíz elvégzésén át a takarításig és a sitt leszállításáig minden munkafázist felölel.

Konyha felújítás Budapesten és környékén

A konyha felújítás menete egymásra logikusan épülő munkafázisokból áll, melyet megelőz a megbízói igények minél alaposabb felmérése, illetve a konyha felújítási ötletek és inspirációk összegyűjtése. Széleskörű tapasztalatainkra alapozva gyakran tudunk olyan műszaki megoldásokat javasolni, amelyek nemcsak ergonomikusak, hanem esztétikusak és növelik a komfortérzetet is.

Megrendelőinkkel minden esetben egyeztetünk a konyhabútorról, különféle kiegészítőkről, burkolatokról, színekről és anyagokról.  Az előzetes vázlattervek készítése és szaktanácsadás is a munkánk része, továbbá a gépek beszerelése, festés, burkolás, villanyszerelés és minden más szakértelmet igénylő munkafolyamat elvégzése az elégedett végeredmény érdekében.

Célunk, hogy megbízónk egy teljesen átalakított, otthonos és igényeire szabott, gyakorlatilag új konyhát kapjon, a határidőt, a precizitást és a minőségi anyagok iránti igényt szem előtt tartva.

A konyha felújítási árak a felhasznált anyagok és a megbízó egyedi igényeinek függvényében változnak mind az anyagköltség, mind a munkadíj tekintetében. Ennek érdekében részletes árkalkulációt készítünk, hiszen ezen a téren is törekszünk arra, hogy a teljes körű felújítás minden tekintetben megfeleljen ügyfelünk elvárásainak.